100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Bedrijfsfotografie Rotterdam

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor bruidsfotografie in de regio Rotterdam? Dan zijn jullie bij Spaay-Fotografie aan het juiste adres. Wij werken al ruim 25 jaar vol enthousiasme en creativiteit als trouwfotograaf in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. Zonder op te vallen, leggen wij de hele dag de allerleukste momenten van uw bruiloft vast! Wij werken niet alleen in Rotterdam, onze fotograaf komt in heel Zuid-Holland bij u langs om mooie foto’s van uw bruiloft te maken.

Bruidsfotografie door trouwfotograaf in de regio Rotterdam

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dat is natuurlijk fantastisch nieuws. Daar komt een hele hoop bij kijken en er zullen diverse keuzen moeten worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de jurk, de taart, de locatie en de gasten. Heeft u al nagedacht over een trouwfotograaf die de dag voor jullie gaat vastleggen? Wilt u een professionele trouwfotograaf in de omgeving van Rotterdam inschakelen, dan kiest u bij bruidsfotografie voor Spaay-Fotografie. Spaay-Fotografie is dé bruiloft fotograaf die u inschakelt voor trouwfotografie in de omgeving van Rotterdam. Wij werken in de gehele omgeving van Zuid-Holland en we zijn betrouwbaar, vakkundig en betrokken. Daarbij zorgen wij er altijd voor dat we op uw speciale dag onopmerkelijk te werk gaan. Op die manier kunnen wij de leukste spontane foto’s en intieme sfeeropnames maken en details vastleggen.

Bruiloft fotograaf in Rotterdam naast trouwfotografie ook in te schakelen voor trouwvideo’s

Bent u op zoek naar een videograaf voor het vastleggen van de mooiste momenten van uw bruiloft? Ook dan kunt u bij Spaay-Fotografie terecht. Wij maken ook al ruim 25 jaar de mooiste videoreportages. Laat u ons uw videoreportage verzorgen, dan ontvangt u na uw trouwdag een compleet gemonteerde versie op DVD en een korte clip van vier à vijf minuten. Wij kunnen uw favoriete muziek hierin zelfs voor u opnemen! En wilt u uw trouwkaart ook laten ontwerpen door een professionele fotograaf in trouwfotografie in de omgeving Rotterdam? Wij geven uw uitnodiging een persoonlijke uitstraling en regelen zelfs uw bedankkaartje voor de gasten voor u.

Pasfoto’s en bedrijfsfotografie

Spaay-Fotografie is als trouwfotograaf in te schakelen voor bruidsfotografie in de omgeving van Rotterdam, maar u kunt ons ook inschakelen voor het maken van pasfoto’s. Zo maken wij de officiële pasfoto voor paspoort en rijbewijs. Ook kunt u ons, naast als bruiloft fotograaf voor trouwfotografie, ook inschakelen voor bedrijfsfotografie in de regio Rotterdam. Wij fotografen producten en personeel. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Spaay-Fotografie? Voor pasfoto’s kunt u direct bij ons binnenlopen, maar het is altijd verstandig contact met ons op te nemen voor een afspraak. Bel naar 010-2024963, dan plannen we voldoende tijd in.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht