Neem een kijkje in ons werk

Bedrijfsfotografie

Juist door de veelzijdigheid is bedrijfsfotografie een vak apart. Wij verzorgen een professionele presentatie van bedrijven in beeld en fotograferen producten op locatie of in onze studio.
Ook maken wij hoogwaardige sfeerbeelden van het interieur en exterieur van het bedrijf.

Bedrijfsreportages

Commerciële bedrijfsfoto’s zijn bruikbaar voor vrijwel ieder doel. Denk bijvoorbeeld aan de website, een bedrijfsbrochure, artikel voor krant of magazine, promotiemateriaal of officiële stukken als jaarverslagen.
Ook een bedrijfsfeest, huldiging van een jubilaris of een personeelsbijeenkomst kan de aanleiding zijn voor een sfeervolle bedrijfsreportage of passende registratie.

Productfotografie

Productfoto’s worden vaak gebruikt voor brochures of folders. Uit het complete foto-overzicht  kies je zelf de foto’s die het meest aanspreken. Twijfel je over de opmaak voor de nieuwe bedrijfsfolder? Wij helpen graag bij de keuze van het juiste beeldmateriaal. De foto’s kunnen wij bewerken (correctie beelduitsnede, kleuren en belichting) en in de juiste resolutie bij de vormgever of drukker aanleveren.

Zakelijke portretten

Een overtuigende presentatie van jouw bedrijf begint met een goede zakelijke portretfoto van alle medewerkers, bijvoorbeeld voor LinkedIn of de website. Wij maken de foto’s in onze studio of komen met onze mobiele studio naar het bedrijf.
De kosten bedragen € 32,50 per persoon, je krijgt 5 à 6 foto’s digitaal aangeleverd. Voor meer informatie zie ook onze pagina zakelijke portretten/linkedln

Bij bedrijfsfotografie leveren wij rechtenvrije fotobestanden.
Heb je vragen of nog wat meer informatie nodig? Wij helpen graag en
denken mee over een geschikte oplossing voor jouw bedrijf.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Spraay-fotografie

Fascinatio boulevard 1130
2909 VA Capelle aan den IJssel
Nederland
Telefoon: 010-2024963
Email: info@spaay-fotografie.com