Home » Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsreportages

Door de veelzijdigheid is bedrijfsfotografie een vak apart. Wij verzorgen een professionele presentatie van bedrijven in beeld en fotograferen producten op locatie of in onze studio. Ook maken wij hoogwaardige sfeerbeelden van het interieur en exterieur van het bedrijf.Commerciële bedrijfsfoto’s zijn bruikbaar voor vrijwel ieder doel. Denk bijvoorbeeld aan de website, een bedrijfsbrochure, artikel voor krant of magazine, promotiemateriaal of officiële stukken als jaarverslagen.
Ook een bedrijfsfeest, huldiging van een jubilaris of een personeelsbijeenkomst kan de aanleiding zijn voor een sfeervolle bedrijfsreportage of passende registratie.

Productfotografie

Productfoto’s worden vaak gebruikt voor brochures of folders. Uit het complete foto-overzicht  kies je zelf de foto’s die het meest aanspreken. Twijfel je over de opmaak voor de nieuwe bedrijfsfolder? Wij helpen graag bij de keuze van het juiste beeldmateriaal. De foto’s kunnen wij bewerken (correctie beelduitsnede, kleuren en belichting) en in de juiste resolutie bij de vormgever of drukker aanleveren.

Een opdracht bestaat vaak uit meerdere onderdelen van de bedrijfsfotografie, het fotograferen van het gebouw(architectuur fotografie), foto’s op de werkvloer, het bedrijfsproces en portretten.

Wat kost het?

Dat is een vraag die vaak als eerste gesteld wordt. Wij hebben dan wat meer informatie nodig, waar moeten de foto’s gemaakt worden en wanneer en wat voor soort foto’s. De foto’s worden altijd nabewerkt, moeten ze ook vrijstaand gemaakt worden? Algemeen hanteren wij de volgende berekening: Het 1e uur € 150,- Dit is incl. de reistijd(in de regio). Ieder extra uur € 75,- En € 75,- voor de nabewerking. Bij specialistische nabewerking bv vrijstaand maken krijgt u een prijsopgaven. Neemt u gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Zakelijke portretten

Een overtuigende presentatie van jouw bedrijf begint met een goede zakelijke portretfoto van alle medewerkers, bijvoorbeeld voor LinkedIn of de website. Wij maken de foto’s in onze studio of komen met onze mobiele studio naar het bedrijf.
De kosten bedragen € 45,- per persoon, je krijgt 5 à 6 foto’s digitaal aangeleverd. Voor meer informatie en meerdere personen zie ook onze pagina zakelijke portretten/linkedln

Bij bedrijfsfotografie leveren wij rechtenvrije fotobestanden. Heb je vragen of nog wat meer informatie nodig? Wij helpen graag en
denken mee over een geschikte oplossing voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Spaay Fotografie