100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Home » Bruidsfotograaf Den Haag

 

Een bruidsfotograaf in de omgeving van Den Haag

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in de omgeving van Den Haag om jullie bruiloft volledig vast te leggen? Spaay Fotografie werkt al vele jaren als trouwfotograaf in Capelle aan den IJssel, maar ook in Den Haag. Wij werken professioneel en onopvallend en kunnen op die manier de leuke en spontane momenten van uw bruiloft vastleggen. We stemmen alles af op uw wensen en doen dat met groot plezier. Voor de mooiste trouwfoto’s schakelt u de bruidsfotograaf van Spaay Fotografie nabij Den Haag in!

Een ervaren bruidsfotograaf in regio Den Haag maakt de mooiste foto’s op uw bruiloft

Vakkundig, betrokken en sociaal vaardig: dat zijn de kernwoorden die we bij Spaay Fotografie belangrijk vinden tijdens onze bruidsfotografie rondom Rotterdam. Wij zijn dan ook een betrouwbare trouwfotograaf voor uw bruiloft in Den Haag of omgeving. De foto’s die wij op uw bijzondere dag schieten, verwerken we in fotoalbums of digitaal gedrukte boeken. Daarnaast helpen wij u als bruidsfotograaf nabij Den Haag desgewenst bij het maken van uw trouwkaart. Ook voor het maken van een kaartje met een bedankfoto schakelt u onze trouwfotograaf uit de omgeving van Den Haag in.

Spreek een vaste prijs af met onze trouwfotograaf nabij Den Haag

Denkt u erover om Spaay Fotografie uit Capelle aan den IJssel in te schakelen als bruidsfotograaf voor uw bruiloft in Den Haag? Dan is het prettig om te weten dat u bij ons altijd een vaste prijs afspreekt met uw trouwfotograaf uit regio Den Haag, zodat u nooit wordt verrast met een meerprijs voor kilometers of extra foto’s. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om alle details met uw huwelijksfotograaf in Zuid-Holland door te nemen. Bel naar 010-2024963 of stuur een e-mail naar info@spaay-fotografie.com en wij verwelkomen u graag in onze fotostudio.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
Spaay Fotografie