100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Een bruidsfotograaf in de regio Den Haag

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in de omgeving van Den Haag om jullie bruiloft volledig vast te leggen? Spaay-Fotografie werkt al ruim 25 jaar als trouwfotograaf in Capelle aan den IJssel, maar ook in de rest van Zuid-Holland, zoals Den Haag. Wij werken professioneel en onopvallend en kunnen op die manier de leuke, spontane momenten van uw bruiloft vastleggen. Wij stemmen alles af op uw wensen en dat doen wij met groot plezier. Voor de mooiste trouwfoto’s schakelt u Spaay-Fotografie in!

Ervaren bruidsfotograaf in de regio Zuid-Holland, zoals Den Haag

Vakkundig, betrokken en sociaal vaardig: dat zijn de kernwoorden die we bij Spaay-Fotografie belangrijk vinden. Wij zijn dan ook een betrouwbare trouwfotograaf voor uw bruiloft in de omgeving van Den Haag. Wij leggen de hele dag vast zonder op te vallen: vanaf de aankomst bij het gemeentehuis tot aan het gezellige feest in de avond. De beelden die wij op uw bijzondere dag schieten, kunnen wij dan ook op verschillende manieren verwerken, bijvoorbeeld:

  • In onze mooiste albums met echte foto’s;
  • In digitaal gedrukte boeken;
  • Met bewerkingen en aanpassingen met behulp van de nieuwste technieken;
  • Op een dvd (wanneer er ook is gefilmd voor een videoreportage).

Daarnaast kunt u ons ook voorafgaand aan uw trouwdag als bruidsfotograaf in de omgeving van Den Haag inschakelen, bijvoorbeeld voor het laten maken van uw trouwkaart. Wilt u uw gasten op de dag zelf bedanken met een leuke foto? Terwijl u aan het diner zit, maakt onze trouwfotograaf in de omgeving van Den Haag een leuk kaartje met bedankfoto, voorzien met een leuke tekst.

Spreek een vaste prijs af

Denkt u erover om Spaay-Fotografie uit Capelle aan den IJssel in te schakelen als uw bruidsfotograaf, ofwel trouwfotograaf, voor uw bruiloft in de omgeving van Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Den Haag? Dan is het prettig om te weten dat u bij ons altijd een vaste prijs afspreekt. Wij begrijpen dat het prettig is om vooraf te weten hoeveel u aan trouwfotografie besteedt. Bij ons wordt u nooit verrast met een meerprijs voor kilometers of extra foto’s. Wilt u meer informatie over Spaay-Fotografie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Bel naar 010-2024963 en wij verwelkomen u graag in onze studio.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht