100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Bruidsfotograaf Den Haag

Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare bruidsfotograaf in de omgeving van Rotterdam en Den Haag die jullie bruiloft volledig kan vastleggen? Spaay-Fotografie werkt al ruim 25 jaar als fotograaf in Capelle aan den IJssel, maar ook in de rest van Zuid-Holland, zoals Rotterdam en Den Haag. Wij werken professioneel en onopvallend en kunnen op die manier de leukste, spontane momenten van uw bruiloft vastleggen. Wij stemmen alles af op uw wensen en dat doen wij met groot plezier. Voor de mooiste trouwfotograaf schakelt u Spaay-Fotografie in!

Professionele bruidsfotograaf in de regio Zuid-Holland, zoals Den Haag

Vakkundig, betrokken en sociaalvaardig: dat zijn de kernwoorden die Spaay-Fotografie belangrijk vindt. In ons vindt u dan ook een betrouwbare bruidsfotograaf voor uw bruiloft in de omgeving van Den Haag. Wij leggen uw hele dag vast zonder op te vallen: vanaf de aankomst bij het gemeentehuis tot aan het gezellige feest in de avond. De beelden die wij op uw bijzondere dag schieten, kunnen wij dan ook op verschillende manieren verwerken, bijvoorbeeld:

  • in onze mooiste albums met echte foto’s;
  • in digitaal gedrukte boeken;
  • met bewerkingen en aanpassingen met behulp van de nieuwste technieken;
  • of op een dvd (wanneer er ook is gefilmd voor een videoreportage).

Daarnaast kunt u ons ook vooraf aan uw huwelijk als bruidsfotograaf in de omgeving van Den Haag inschakelen, bijvoorbeeld voor het laten maken van uw trouwkaart. Wilt u uw gasten op de dag zelf bedanken met een leuke foto? Terwijl u aan het diner zit maakt onze fotograaf in de omgeving van Den Haag een leuk kaartje met bedankfoto, voorzien met een leuke tekst. Ook dat maakt deel van onze diensten als fotograaf in de omgeving van Rotterdam.

Krijg een vaste prijs voor uw bruidsfotograaf in regio Rotterdam

Denkt u erover om Spaay-Fotografie in te schakelen als uw bruidsfotograaf in Rotterdam of Den Haag? Dan is het prettig om te weten dat u bij ons altijd een vaste prijs afspreekt. Wij begrijpen dat het prettig is vooraf te weten hoeveel u aan fotografie gaat besteden. Bij ons wordt u nooit verrast met een meerprijs voor kilometers of extra foto’s. Wilt u meer informatie over Spaay-Fotografie? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Bel naar 010-2024963 en wij verwelkomen u graag in onze studio.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht