100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Professionele bruidsfotografie nabij Rotterdam

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor bruidsfotografie in de regio Rotterdam? Dan zitten jullie goed bij Spaay-Fotografie in Capelle aan den IJssel. Wij werken al ruim 25 jaar vol enthousiasme en creativiteit aan bruidsfotografie in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. Zonder op te vallen, leggen wij de hele dag de allerleukste momenten van uw bruiloft vast!

Bruidsfotografie door een professionele fotograaf in regio Rotterdam

Als u gaat trouwen, gaat u vele keuzes moeten maken. U denkt na over uw trouwjurk, de hapjes en drankjes, de muziek… Maar heeft u al nagedacht over een fotograaf? Met bruidsfotografie van ons bedrijf in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, leggen wij de mooiste momenten vast. Wilt u een professionele bruidsfotograaf inschakelen? Dan kiest u bij bruidsfotografie voor Spaay-Fotografie. Wij zijn werkzaam in Zuid-Holland. Onze fotografen zijn betrouwbaar, vakkundig en betrokken en zorgen er altijd voor dat ze niet opvallen tijdens het fotograferen van uw bruiloft. Op deze manier zorgen wij voor de leukste en meest spontane foto’s en sfeeropnames.

Naast bruidsfotografie verzorgen wij ook trouwvideo’s in regio Rotterdam

Een video zegt meer dan duizend woorden! Een videograaf legt daarom de mooiste momenten van uw bruiloft vast. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het maken van videoreportages. Als u de videoreportage van uw bruiloft door ons laat verzorgen, krijgt u een compleet gemonteerde versie op dvd. Daarnaast ontvangt u een korte clip van ongeveer vier à vijf minuten. U kiest daarbij zelf de muziek die in de video wordt verwerkt.

Geef uw bruiloft een persoonlijke uitstraling

U kunt bij ons bedrijf in Capelle aan den IJssel niet alleen terecht voor professionele bruidsfotografie in de regio van Rotterdam. Wij ontwerpen ook graag uw trouwkaart. Zo geven wij uw uitnodiging een persoonlijke uitstraling én verzorgen wij een bedankkaartje voor uw gasten. Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel naar 010-2024963, dan plannen we voldoende tijd in.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht