100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Wil je een mooi familieportret laten schieten in een professionele fotostudio in de buurt van Rotterdam? Heb je pasfoto’s nodig voor een officieel document, zoals een nieuw paspoort? Ga je trouwen en zoek je iemand die deze mooie dag prachtig kan vastleggen? Bij Spaay Fotografie in de buurt van Rotterdam, kun je terecht voor alle soorten professionele fotografie opdrachten. Wij denken graag met je mee om tot het mooiste resultaat te komen.

Kom langs in onze fotostudio in de buurt van Rotterdam

Met jarenlange ervaring in de vele verschillende facetten van professionele fotografie, kunnen wij al jouw wensen tot werkelijkheid laten komen. Het in beeld brengen van een bijzondere dag, een speciale gebeurtenis of een dierbaar persoon, laat je doen door fotostudio Spaay Fotografie, nabij Rotterdam. Een greep uit de verschillende mogelijkheden:

De koffie staat voor je klaar

Zo kunnen we samen bespreken wat je voor ogen hebt. Wil je langskomen? Bel van tevoren even! Het kan namelijk voorkomen dat we buiten de deur aan het werken zijn. Je kunt ons bereiken op 010-2024963. Wij zien je graag in onze fotostudio aan de Fascinatio Boulevard 1130 in Capelle aan den IJssel, vlakbij Rotterdam.

Ook interessant

[link output=”inline” aantal=”3″]

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
Spaay Fotografie