100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Home » LinkedIn foto Rotterdam

 

Uw LinkedIn foto laten maken in Rotterdam

Bent u toe aan een nieuwe LinkedIn foto en wilt u deze professioneel laten schieten in de buurt van Rotterdam? Bij Spaay-Fotografie in Capelle aan den IJssel kunnen wij u hier perfect mee helpen. Een eerste indruk maakt u natuurlijk maar één keer. Lees snel verder en kom erachter hoe makkelijk het is om een mooie en professionele LinkedIn foto te laten maken nabij Rotterdam.

Een professionele LinkedIn foto laten maken in Rotterdam

Wanneer u ervoor kiest om uw nieuwe LinkedIn foto of portretfoto te laten maken, komt u op afspraak bij ons langs in onze professionele fotostudio in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. We bespreken dan precies wat u wilt, zodat u de achtergrond, uitstraling en pose kiest die u voor ogen heeft. Samen komen we tot het perfecte plaatje! Als professionele portretfotograaf in Zuid-Holland hechten wij veel belang aan de wensen die u heeft voor uw nieuwe foto’s en zorgen er altijd voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteindelijk ontvangt u vijf à zes professioneel bewerkte foto’s in hoge resolutie, plus een aantal lagere resolutiefoto’s die geschikt zijn voor LinkedIn.

Neem snel contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons portfolio. U bereikt ons door te bellen naar 010-2024963 of een e-mail te sturen naar info@spaay-fotografie.com om een afspraak in te plannen. Wij helpen u graag met het maken van uw nieuwe pasfoto of LinkedIn foto in onze studio, nabij Rotterdam.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
Spaay Fotografie