100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Ben je toe aan een nieuwe LinkedIn foto en wil je deze professioneel laten schieten in de buurt van Rotterdam? Bij Spaay Fotografie in Capelle aan den IJssel kunnen wij je hier perfect mee helpen. Een eerste indruk kun je natuurlijk maar één keer maken. Lees snel verder en kom erachter hoe makkelijk het is om een mooie en professionele LinkedIn foto te laten maken nabij Rotterdam.

Voor al € 32,50 laat je je nieuwe LinkedIn foto maken in de regio Rotterdam

Wanneer je ervoor kiest om je nieuwe LinkedIn foto te laten maken, kom je op afspraak bij ons langs in onze professionele fotostudio nabij Rotterdam. We bespreken dan precies wat je wilt, zodat je de achtergrond, uitstraling en pose kiest die jij voor ogen hebt. Samen komen we tot het perfecte plaatje! Wij hechten veel belang aan de wensen die je hebt voor jouw nieuwe foto’s en we zorgen er altijd voor dat je niet voor verassingen komt te staan. Uiteindelijk ontvang je 5 à 6 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie, plus wat lagere resolutie foto’s die geschikt zijn voor LinkedIn.

Neem snel contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje in ons portfolio. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 010-2024963 om een afspraak in te plannen. Wij helpen je graag met het maken van jouw nieuwe LinkedIn foto in onze studio, nabij Rotterdam.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht