100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Wil je een nieuw paspoort aanvragen en wil je daarvoor een nieuwe pasfoto laten maken in de buurt van Rotterdam? Bij Spaay Fotografie ben je dan aan het juiste adres. De foto’s die wij maken voldoen aan alle officiële voorschriften voor documenten zoals een paspoort, ID-kaart, rijbewijs en internationale documenten zoals een visumaanvraag. Wij maken meerdere foto’s waaruit jij de leukste kunt uitkiezen. Kom jij vandaag nog langs?

Een nieuwe pasfoto laten maken in de regio Rotterdam was nog nooit zo makkelijk

De prijs van het laten maken van een nieuwe pasfoto bij Spaay Fotografie nabij Rotterdam is € 10,-. Daarvoor ontvang je 6 stuks en ze zijn klaar terwijl je wacht. Zo geregeld dus! Je kunt zelfs je foto’s digitaal toegestuurd krijgen voor een toeslag van enkel € 5,-. Een nieuwe pasfoto laten maken kan dus gemakkelijk nabij Rotterdam bij Spaay Fotografie. Wanneer kom jij langs om je nieuwe pasfoto’s te laten maken? Bij ons regel je gemakkelijk een correcte foto voor al jouw officiële documenten.

Kom jij bij ons langs voor jouw nieuwe pasfoto?

Je bent meer dan welkom en de koffie staat klaar! Het is niet nodig om een afspraak te maken, maar wanneer je van tevoren even belt weet jij zeker dat je bij ons ontvangen kunt worden aan de Fascinatio Boulevard 1130 in Capelle aan den IJssel. Het kan namelijk voorkomen dat wij buiten de deur aan het werk zijn. Bel jij van tevoren even naar 010-2024963? Dan staan wij voor je klaar om prachtige nieuwe pasfoto’s te maken.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht