100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Pasfoto’s laten maken nabij  Rotterdam

Wilt u een nieuw paspoort aanvragen en wilt u daarvoor een nieuwe pasfoto laten maken in de buurt van Rotterdam? Bij Spaay Fotografie bent u verzekerd van een mooie en geschikte foto. De foto’s die wij maken voldoen aan alle officiële voorschriften voor documenten zoals een paspoort, ID-kaart, rijbewijs en internationale documenten zoals een visumaanvraag. Wij maken meerdere foto’s waaruit u de leukste uitkiest. Kom u vandaag nog langs bij ons in Capelle aan den IJssel?

Een nieuwe pasfoto laten maken in regio Rotterdam was nog nooit zo makkelijk

Voor een lage prijs(€12,50) kunt u al een nieuwe pasfoto laten maken bij Spaay Fotografie nabij Rotterdam. Daarvoor ontvangt u zes stuks en ze zijn klaar terwijl u wacht. Zo geregeld dus! U kunt zelfs foto’s digitaal toegestuurd krijgen voor kleine toeslag(€ 5,-). Een nieuwe pasfoto laten maken kan dus gemakkelijk nabij Rotterdam bij Spaay Fotografie. Wanneer komt u langs om uw nieuwe pasfoto’s te laten maken? Bij ons regelt u gemakkelijk een correcte foto voor al uw officiële documenten.

Kom bij ons langs voor uw nieuwe pasfoto

U bent meer dan welkom en de koffie staat klaar! Het is niet nodig om een afspraak te maken, maar wanneer u van tevoren even belt, weet u zeker dat u ontvangen kunt worden bij onze studio aan de Fascinatio Boulevard 1130 in Capelle aan den IJssel. Het kan namelijk voorkomen dat wij buiten de deur aan het werk zijn. Bel van tevoren even naar 010-2024963 dan staan wij voor u klaar om prachtige nieuwe pasfoto’s of portretfoto’s te maken. U kunt bij ons ook terecht voor bedrijfsfotografie.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht