100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Home » Portretfotograaf Rotterdam

 

Een portretfotograaf in regio Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede portretfotograaf waar u uw portretfoto kunt laten schieten in regio Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Spaay-Fotografie in Capelle aan den IJssel. Wij werken al ruim 25 jaar als professionele fotograaf voor het maken van pasfoto’s, huwelijksfoto’s, huwelijksvideo’s en bedrijfsfoto’s. Bij Spaay-Fotografie hechten we groot belang aan uw wensen en zo zorgen we er altijd voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij ons laat u de meest persoonlijke portretfoto maken in de regio van Rotterdam. Wij denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Portretfotograaf in de omgeving van Rotterdam voor de mooiste groepsfoto’s

Wilt u een leuk en origineel cadeau geven aan uw vriend of vriendin, uw moeder of uw opa? Bij Spaay-Fotografie, nabij Rotterdam, kunt u altijd terecht bij onze portretfotograaf. Een mooie portretfoto is natuurlijk een harstikke leuk en persoonlijk idee. Of u nu een foto wilt laten maken tijdens een bruiloft, verjaardag of ander feestje; voor elke gelegenheid zorgen wij als professionele portretfotograaf voor een leuke en gepaste foto. Denk bijvoorbeeld aan een geposeerde foto, een fotocollage, een zwart-witfoto of andere bewerkte portretfoto. Een portretfoto is ook zeer geschikt als LinkedIn profielfoto. Bij Spaay-Fotografie kan het allemaal, zowel voor particulieren als voor bedrijfsfotografie. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van de groep. Bekijk dan ook ons overzicht met tarieven.

Bekijk ons portfolio

Bent u benieuwd naar ons werk? Op onze website vindt u vele voorbeelden. Contact opnemen met dé portretfotograaf in de omgeving van Rotterdam kan gemakkelijk via 010-2024963 of info@spaay-fotografie.com. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze locatie op de Fascinatio Boulevard 1130 in Capelle aan den IJssel. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. Zo maken we er samen een plaatje van!

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
Spaay Fotografie