100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Portretfotograaf Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede portretfotograaf in de regio Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Spaay-Fotografie. Wij werken al ruim 25 jaar als professionele fotograaf voor het maken van pasfoto’s, huwelijksfoto’s, huwelijksvideo’s en bedrijfsfoto’s. Bij Spaay-Fotografie hechten we groot belang aan uw wensen en zo zorgen we er altijd voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Portretfotograaf in omgeving Rotterdam voor de mooiste groepsfoto’s

Wilt u een leuk en origineel cadeau geven aan een vriend, vriendin, moeder, vader, opa of oma? Bij Spaay-Fotografie aan de Fascinatio Boulevard 1130 in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, kunt u altijd terecht bij onze portretfotograaf. Een portretfoto is natuurlijk een harstikke leuk en persoonlijk idee. En of u nu een foto wilt laten maken voor een bruiloft, verjaardag of ander feestje; voor elke gelegenheid zorgen wij voor een leuke en gepaste foto. Denk bijvoorbeeld aan een geposeerde foto, een fotocollage, een zwart-witfoto of andere bewerkte foto. Bij Spaay-Fotografie kan het allemaal. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van de groep:

  • Tot en met 5 personen: € 79,-
  • Tot en met 8 personen: € 89,-
  • Meer dan 8 personen:   € 99,-
  • U krijgt een mapje met 6 leuke foto’s en een link naar meerdere foto’s o lage resolutie.

Portfolio

Benieuwd naar ons werk? Op onze website kunt u vele voorbeelden vinden. Contact opnemen met dé portretfotograaf in de omgeving van Rotterdam kan gemakkelijk via 010-2024963.

 

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Spraay-fotografie

Fascinatio boulevard 1130
2909 VA Capelle aan den IJssel
Nederland
Telefoon: 010-2024963
Email: info@spaay-fotografie.com  

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht