Home » Portretfotografie/Groepsfoto’s etc.

Portretfotografie

Zijn opa en oma 50 jaar getrouwd? Ben je op zoek naar een origineel cadeau of wil je een vriend of vriendin verrassen? Voor elke gelegenheid maken wij een gepaste foto. Van een gezellige, spontane groepsfoto tot een geposeerd portret. In sprankelende kleuren, zwart/wit of in sfeervol sepia. Afgedrukt op hout, metaal, beton, acryl of met een mooie omlijsting. Bij ons kan het allemaal!

Locatie

Wij beschikken over een professionele fotostudio aan de Fascinatio Boulevard. Als je liever foto’s op locatie wilt laten maken, kan dat natuurlijk ook.

Voorbereiding

Klanten vragen ons regelmatig om kledingadvies. Bij een groepsfoto geeft het een leuk effect om allen in een tint of dezelfde kleur te dragen. Ook witte kleding geeft een rustig beeld. Ruitjes, streepjes en bloemetjes bij elkaar geeft een drukke uitstraling op de foto. Wij kunnen de achtergrond kleur afstemmen op de kleur van uw kleding dmv kleuren spots. Heb je vragen neem gerust contact met ons op.

Onze werkwijze/Wat kost het/Wat krijg je

Wij zorgen ervoor dat een fotoshoot ontspannen verloopt en dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zeker bij kinderen nemen wij hier de tijd voor, breng dus gerust een knuffel mee. Een bal of favoriet stuk speelgoed mag ook.

Wij maken foto’s in verschillende opstellingen en poses en hebben ideëen ten over. Zie je een leuke foto op pinterest, stuur ze naar ons door. De 6 leukste foto’s krijg je in een luxe mapje, en een link met meerdere foto’s waaruit je kunt kiezen om na te bestellen. (resolutie foto’s geschikt voor social media met ons watermerk)Voor nabestellingen zie ook Prijslijst foto’s/bestanden en wanddecoraties

Prijs

tot en met 5 personen     €     89,-
tot en met 8 personen     €     99,-
tot en met 12 personen   €   109,-

Op locatie 15-20 min. vanaf onze studio € 25,- extra

Wanneer je van de totale groep nog een bepaalde formatie apart wilt laten fotograferen, bijvoorbeeld alleen de (klein)kinderen, worden hiervoor € 7,50 extra opnamekosten per formatie berekend.

Vriendinnen shoot

Een vrijgezellenfeest, of gewoon jullie vriendschap vieren?Een unieke belevenis met een leuke tastbare herinnering. Groep tot 10 personen, diverse leuke/gekke foto’s en voor iedereen een mooi portret. € 125,- Bij deze shoot krijgen jullie de bestanden op hoge resolutie. Tijdsduur 1 uur. Thema het laatste avondmaal of ander leuk idee, wij denken graag mee.

Cake Smash

Hoera jullie kleintje wordt 1. Dit vieren we met taart. We maken eerst wat foto’s van jullie gezin en van de kleine alleen. (Want niet ieder kindje vind het leuk om met vingers in de taart te kliederen). Dan fotograferen we de cake smash. Basis prijs € 89,- vermeerderd met € 35,- toeslag is €124,- Jullie krijgen een mapje met 6 leuke foto’s en een link naar meerdere foto’s waarvan jullie kunnen nabestellen. Graag zelf taart en decoratie meenemen.

Vertel ons jouw wensen, wij geven graag meer informatie

Spaay Fotografie