Neem een kijkje in ons werk

Portretfotografie

Zijn opa en oma 50 jaar getrouwd? Ben je op zoek naar een origineel cadeau of wil je een vriend of vriendin verrassen? Voor elke gelegenheid maken wij een gepaste foto. Van een gezellige, spontane groepsfoto tot een geposeerd portret of een foto die is opgebouwd uit meerdere foto’s. In sprankelende kleuren, zwart/wit of in sfeervol sepia. Op een canvasdoek of met een mooie omlijsting. Bij ons kan het allemaal!

Locatie

Wij beschikken over een professionele fotostudio aan de Fascinatio Boulevard. Als je liever foto’s op locatie wilt laten maken, kan dat natuurlijk ook.

Voorbereiding

Klanten vragen ons regelmatig om kledingadvies. Bij een groepsfoto geeft het een leuk effect om allen (een tint in) dezelfde kleur te dragen. Ook witte kleding geeft een rustig beeld. Ruitjes, streepjes en bloemetjes bij elkaar geeft een drukke uitstraling op de foto.
Bij een glamorous fotoshoot kan een totale make-over gerealiseerd worden. Hiervoor werken wij samen met Manou Metalsi. Zij verzorgt de visagie en hairstyling. Ook kunstwimpers, haarstukken of airbrush make-up zijn mogelijk.

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat een fotoshoot ontspannen verloopt en dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zeker bij kinderen nemen wij hier de tijd voor, breng dus gerust een knuffel mee. Een bal of favoriet stuk speelgoed mag ook.

Wij maken foto’s in verschillende opstellingen en poses en hebben ideëen ten over. Zie je een leuke foto op pinterest, stuur hem naar ons door. De 6 leukste foto’s krijg je in een luxe mapje, en een link met meerdere foto’s waaruit je kunt kiezen om na te bestellen. (resolutie foto’s geschikt voor social media met ons watermerk)

Prijs

tot en met 5 personen     €     79,-
tot en met 8 personen     €     89,-
vanaf 8 personen              €     99,-

Op locatie 15-20 min. vanaf onze studio € 25,- extra

Wanneer je van de totale groep nog een bepaalde formatie apart wilt laten fotograferen, bijvoorbeeld alleen de (klein)kinderen, worden hiervoor € 5,- extra opnamekosten per formatie berekend.

Vertel ons jouw wensen, wij geven graag meer informatie

Spraay-fotografie

Fascinatio boulevard 1130
2909 VA Capelle aan den IJssel
Nederland
Telefoon: 010-2024963
Email: info@spaay-fotografie.com