Home » Referenties

De beoordelingen van klanten geven een objectief en betrouwbaar beeld van onze dienstverlening. Hieronder lees je wat klanten daarover zeggen:

Spaay fotografie, we kunnen jullie niet genoeg bedanken. Het kennismakingsgesprek voelde voor ons al goed. Ron is een geweldige fotograaf, daarnaast heeft hij zoveel van onze zenuwen weg kunnen nemen. Er kan zoveel gebeuren op zo’n trouwdag, maar mede dankzij Spaay fotografie is alles vlekkeloos verlopen. Nogmaals bedankt Ron, Nel en Jan!

Heel veel liefs, Thierry & Marouscha

Aardige en vakbekwame mensen! Aanrader!

Martin

We voelden ons helemaal op ons gemak! Ongedwongen, prettige sfeer en alles wat wij graag wilden, werd serieus genomen en iets op bedacht. Foto’s waren ook op kort termijn klaar.
Wij bevelen Spaay zeker aan!

Jane

Fantastische service, betrokkenheid en warm hart!

Marisse

Geweldig, wat een leuke ideeën heeft Ron! We hebben genoten afgelopen vrijdag en zijn zo benieuwd naar het resultaat. Echte toppers!! De gasten vroegen allemaal ‘hoe kom je aan die fotograaf’, zo leuk vonden ook zij het. Bedankt voor jullie inzet op onze mooie dag!

Angela

Zeer tevreden over onze foto’s en ze zijn super aardig.

Michel

Vrijdag zijn wij het fotoboek op komen halen. Wat een prachtig boek zeg, en wat een mooie foto’s! Jullie leveren vakwerk en zijn daarbij ook nog eens twee schatten van mensen.
Lieve Ron en Nel, heel erg bedankt.

Rian

Super trouwalbum! Wij zijn helemaal happy! Echte aanrader! Dank jullie wel, Ron en Nel

Tara

Meer lezen over de ervaringen van klanten? Kijk op onze facebookpagina!

Spaay Fotografie