100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Trouwfotograaf nabij Rotterdam

Bent u verloofd en zoekt u een betrouwbare trouwfotograaf voor uw huwelijk in Rotterdam en omgeving? Schakel dan Spaay-Fotografie in. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het maken van prachtige fotoreportages van bruiloften. We zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel nabij Rotterdam, maar komen met plezier foto’s maken van uw bruiloft elders in Zuid-Holland.

Laat een trouwfotograaf prachtige foto’s maken van uw bruiloft in Rotterdam

Een bruiloft plannen, daar komt heel wat bij kijken. U moet een locatie en een jurk kiezen, maar ook een heerlijke taart en een professionele trouwfotograaf regelen. Want u wilt toch ook dat de mooiste dag van uw leven wordt vastgelegd in prachtige foto’s? Zoekt u een trouwfotograaf in Rotterdam of omgeving? Dan schakelt u Spaay-Fotografie uit Capelle aan den IJssel in. Wij werken in de gehele omgeving van Zuid-Holland en zijn betrouwbaar, vakkundig en betrokken. Zonder op te vallen, legt onze trouwfotograaf de mooiste momenten en unieke sfeer vast van uw bruiloft in de regio Rotterdam. Zo maken wij spontane foto’s waar u nog lang na uw trouwdag van geniet.

Schakel een fotograaf in die werkt volgens uw wensen

Het werk van onze bruidsfotograaf gaat ook na uw trouwdag verder. Wij geven uw trouwfoto’s een professionele nabewerking. Bovendien maken we, volgens uw wensen, een prachtig papieren album of digitaal fotoboek dat u later vol trots toont aan vrienden en familie. Wilt u bedankkaartjes laten verzorgen door uw trouwfotograaf in Rotterdam. Geen probleem! Spaay-Fotografie maakt voor u een fraai kaartje met een foto en een persoonlijke tekst. Als u ons inschakelt voor uw trouwfoto’s, weet u op voorhand wat u juist krijgt en voor welke prijs. Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel naar 010-2024963, dan bespreken wij uw wensen.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht