100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Een professionele trouwfotograaf in Zuid-Holland

Wanneer jullie gaan trouwen zijn jullie vast op zoek naar een goede trouwfotograaf, bijvoorbeeld in de omgeving van Zuid-Holland. Spaay-Fotografie is dé professional die u zoekt. Wij zijn al ruim 25 jaar bezig in de fotografiewereld in Zuid-Holland en hebben zo veel ervaring opgedaan als bruidsfotograaf. Wij maken huwelijksfoto’s en huwelijksvideo’s, maar kunt u bij ons ook terecht voor pasfoto’s en bedrijfsfotografie.

Een trouwfotograaf in Zuid-Holland voor een scherpe prijs en vele mogelijkheden

Gaat u binnenkort trouwen? Dat is natuurlijk harstikke leuk nieuws. Natuurlijk wilt u die bijzondere dag vastleggen, zodat u later nog eens terug kunt kijken en opnieuw kunt genieten van alle mooie momenten. Wanneer u in de omgeving van Zuid-Holland trouwt, schakel dan een professionele trouwfotograaf als Spaay-Fotografie in. Wij werken niet alleen onopvallend, maar zijn ook enthousiast en creatief. Op die manier leggen wij als professionele huwelijksfotograaf in Zuid-Holland, oftewel bruidsfotograaf, de mooiste momenten helemaal naar wens voor u vast, zoals intieme sfeeropnames, spontane foto’s en prachtige details. Vervolgens verwerken we de beelden ook voor u. Wilt u een fotoboek met “echte” foto’s? Of heeft u liever een digitaal fotoboek? Bij Spaay-Fotografie, een ervaren huwelijksfotograaf in Zuid-Holland, is alles mogelijk.

Laat een videoreportage maken

Lijkt het u ook wat om een videoreportage van uw bruiloft te hebben? Dan kunt u bij Spaay-Fotografie, een ervaren bruidsfotograaf uit Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland, ook een complete videoreportage laten maken van de dag. U ontvangt dan een compleet gemonteerde versie op dvd. Wilt u de mogelijkheden eens met ons komen bespreken, bijvoorbeeld over het inschakelen van Spaay-Fotografie als trouwfotograaf op uw bruiloft in de omgeving Zuid-Holland?

Maak gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket

Bij onze studio in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, kunt u niet alleen terecht voor een huwelijksfotograaf of een videoreportage van uw bijzondere dag. Wij verzorgen ook uw van zwangerschapsfoto’s. Ontdek ons gehele dienstenpakket en neem vrijblijvend contact op met ons als professionele huwelijksfotograaf, ofwel bruidsfotograaf, in Zuid-Holland door te bellen naar 010-2024963. Wij helpen u graag verder!

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht