100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Trouwfotograaf Zuid-Holland

Gaan jullie trouwen, dan zijn jullie vast op zoek naar een goede trouwfotograaf, bijvoorbeeld in de omgeving van Zuid-Holland. Spaay-Fotografie is dé professional die u zoekt. Wij zijn al ruim 25 jaar bezig in de fotografiewereld. Zo maken wij huwelijksfoto’s en huwelijksvideo’s, maar kunt u bij ons ook terecht voor pasfoto’s en bedrijfsfotografie.

Trouwfotograaf Zuid-Holland biedt scherpe prijs en vele mogelijkheden

Gaat u binnenkort trouwen? Dat is natuurlijk harstikke leuk nieuws. Natuurlijk wilt u die bijzondere dag vastleggen, zodat u later nog eens terug kunt kijken en opnieuw kunt genieten van alle mooie momenten. Trouwt u in de omgeving van Zuid-Holland, schakel dan een professionele trouwfotograaf als Spaay-Fotografie in. Wij werken niet alleen onopvallend, we zijn ook enthousiast en creatief. Op die manier leggen wij de mooiste momenten, zoals intieme sfeeropnames, spontane foto’s en prachtige details, helemaal naar uw wens voor u vast. En we verwerken de beelden vervolgens ook voor u. Wilt u een fotoboek met “echte” foto’s? Of heeft u liever een digitaal fotoboek? Bij Spaay-Fotografie is alles mogelijk.

Videoreportage

Lijkt het u ook wat om een videoreportage van uw bruiloft te hebben? Dan kunt u bij Spaay-Fotografie ook een complete videoreportage laten maken van de dag. U ontvangt dan een compleet gemonteerde versie op DVD. Wilt u de mogelijkheden eens met ons komen bespreken, bijvoorbeeld over het inschakelen van Spaay-Fotografie als trouwfotograaf op uw bruiloft in de omgeving Zuid-Holland? Dat kan natuurlijk! Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010-2024963.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht