100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Trouwfotografie Rotterdam

Als u op zoek bent naar een trouwfotograaf voor trouwfotografie die de mooiste dag van uw leven vastlegt in Den Haag of omgeving, bent u bij Spaay-Fotografie aan het juiste adres. Spaay-Fotografie maakt al ruim 25 jaar prachtige foto’s voor bruiden en bruidegoms in heel Zuid-Holland. Als professional gaan wij onopvallend te werk om de prachtige momenten en unieke sfeer van uw huwelijksdag vast te leggen. Voor trouwfotografie in Rotterdam en omgeving houden wij altijd rekening met uw wensen.

Reken op de professionele trouwfotografie voor uw bruiloft in regio Rotterdam

Met veel enthousiasme en creativiteit gaat onze trouwfotograaf te werk voor de trouwfotografie op uw bruiloft in Zuid-Holland, zoals Den Haag of Rotterdam. Wij namen de mooiste plaatjes van de hele dag: van de aankomst bij het gemeentehuis tot het avondfeest met alle vrienden en familieleden. Het werk van een trouwfotograaf in regio Den Haag houdt meer in dan enkel trouwfoto’s. Wij maken ook uw uitnodigingen en stellen na de trouw een prachtig fotoalbum op. Hierbij houden we rekening met uw wensen. U kiest uit onder andere de volgende opties:

  • Papieren album met echte foto’s
  • Digitaal gedrukt fotoboek
  • Videoreportage op dvd

Onze vaste prijs voor trouwfotografie in Rotterdam past in elk trouwbudget

Wilt u Spaay-Fotografie inschakelen voor trouwfotografie in Rotterdam of Den Haag? Dan weet u bij ons op voorhand wat u krijgt en wat u ervoor betaalt. Wij werken met een vaste prijs zodat u weet hoeveel van uw trouwbudget wordt besteed aan professionele foto’s van de trouwfotograaf in Den Haag en omstreken. Bovendien wordt u nooit verrast met een meerprijs voor de afgelegde afstand of extra foto’s. Heeft u nog vragen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Spaay-Fotografie. Bel naar 010-2024963 en wij verwelkomen u graag in onze studio.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht