Home » Huwelijksfotografie

 

 

Huwelijksfotografie

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

Op jullie trouwdag leggen wij graag de mooiste momenten vast. De intieme sfeer, spontane gebeurtenissen en unieke details. Betrokken, maar zonder op te vallen, doen wij vakkundig ons werk. Met veel enthousiasme en creativiteit verzorgen wij een complete en originele registratie van jullie trouwdag!

Prijs en inhoud

Ons basistarief is € 1450,- Dit is inclusief fotografie (5 à 6 uur), inclusief een luxe trouwalbum formaat 30×30 en inclusief bestanden nabewerkt in hoge resolutie. Daarnaast is er van alles mogelijk om onze service uit te breiden. Je kunt meer tijd reserveren (€ 75,- per uur), of een extra fotograaf. Ook hebben wij veel soorten luxe albums, voor iedere smaak en stijl, waar je uit kunt kiezen.

We staan voor duidelijkheid. Jullie wensen en voorkeuren bepalen de uitvoering en dus ook de totaalprijs. De prijs die we met elkaar afspreken is bindend; dus geen meerprijs achteraf voor kilometers of extra foto’s.

Onze werkwijze

Met onze ervaring zijn wij toonaangevend in het bewerken van foto’s en altijd op zoek naar nieuwe (licht)technieken. Ook gebruiken wij graag onze drone(geen meerprijs) indien het weer het toelaat. Wij beschikken over certificaat A1/A3, en A2.  De beelden verwerken wij in het album.

Vaak wordt een trouwreportage ruim van te voren af gesproken, wij vinden het fijn om 1 of 2 maanden voor jullie huwelijksdag met jullie af te spreken om de dag nogmaals door te nemen.
Vooraf laten wij de lay-out aan jullie zien zodat we eventueel gewenste aanpassingen kunnen verwerken voordat we jullie trouwalbum afronden of bestellen.

Persoonlijk

Foto’s zijn bijzonder geschikt om een trouwkaart of uitnodiging een persoonlijk tintje te geven.
Terwijl jullie met de gasten van het diner genieten, verzorgen wij een bedankkaartje voorzien van een mooie foto en persoonlijke tekst.

Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak om diverse albums te bekijken en de vele mogelijkheden te bespreken!
Wij verwelkomen jullie graag in onze studio.

Albums

Een trouwalbum kun je zo uitgebreid en uniek laten maken als je zelf wilt.
Onze digitaal gedrukte boeken worden in allerlei maten en vele papiersoorten geleverd. Ook de cover kan in allerlei materialen en kleuren uitgevoerd worden. Mini- en ouderbooks zijn er in vele soorten.

Geplakt album

De traditioneel geplakte albums krijgen een moderne vormgeving. Denk bijvoorbeeld aan een
E-lay album, waarbij alle foto’s achter een passe-partout zijn geplaatst. Maar ook maken wij gebruik van Palazzo albums waarbij de foto’s over de gehele pagina zijn geplakt.
Je kunt kiezen uit een grote variatie omslagmaterialen waarbij de cover voorzien kan worden van een foto op linnen, aluminium of achter een acrylplaat. En voor liefhebbers van de allerlaatste trends laten wij boeken in Italië en Australië maken.

Van jullie favoriete foto maken wij de allermooiste wanddecoraties, bijvoorbeeld op steigerhout en acryl gecombineerd met aluminium. Ook leuk om cadeau te geven! Kijk op onze prijslijst voor de vele mogelijkheden en materialen


In onze studio kunnen wij veel voorbeelden laten zien en er alles over vertellen.
Maak gerust een afspraak en kom langs!

 

Neem ook een kijkje bij onze slideshow met bruidsfoto’s of portfolio

 

Spaay Fotografie