Home » Pasfoto’s

Een pasfoto laten maken in Capelle aan den IJssel

Bent u in de omgeving van Rotterdam op zoek naar een plek waar u de perfecte pasfoto kunt laten maken in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam? Bij Spaay Fotografie maken we pasfoto’s die voldoen aan alle officiële voorschriften. Deze zijn gegarandeerd goed voor uw rijbewijs, ov-chipkaart, ID-kaart, paspoort en andere internationale documenten.Wij maken meerdere foto’s en u kunt zelf de leukste foto uitkiezen.

Voor een laag bedrag dé perfecte pasfoto laten maken in Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam

Voor een lage prijs (€ 12,50 voor zes stuks) kunt u een nieuwe pasfoto laten maken bij onze fotostudio in Capelle aan den IJssel, in de buurt van Rotterdam. De pasfoto’s zijn klaar terwijl u wacht en u ontvangt in totaal zes afdrukken. Natuurlijk kunt u uw pasfoto ook digitaal toegestuurd krijgen voor een kleine toeslag. Bij ons in Capelle aan den IJssel, in de omgeving van Rotterdam, kunt u gegarandeerd de beste pasfoto laten maken voor uw paspoort of ander officieel document. Bovendien helpen wij u ook met de aanvraag van de verlenging van uw rijbewijs, zodat u niet meer langs de gemeente hoeft. Voor € 17,50 inclusief een pasfotoset van zes stuks, verlengen wij uw rijbewijs bij de RDW. Na twee à drie dagen haalt u uw rijbewijs zonder afspraak bij uw gemeente op.

Benader ons als u een pasfoto komt laten maken bij ons in de studio.

U bent altijd welkom om uw pasfoto te laten maken in onze prachtige fotostudio in Capelle aan den IJssel, dicht bij Rotterdam. U kunt ook bij ons terecht voor portretfoto’s en professionele LinkedIn-foto’s. Hoewel het niet nodig is om een afspraak te maken, adviseren wij wel om ons vooraf even te bellen. We zijn soms namelijk ook buiten de deur aan het werk. Belt u van tevoren even dat u eraan komt? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 010-2024963 of een e-mail te sturen naar info@spaay-fotografie.com.

Spaay Fotografie