Een pasfoto laten maken in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een plek waar u de perfecte pasfoto kunt laten maken in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam? Bij Spaay Fotografie maken we pasfoto’s die voldoen aan alle officiële voorschriften. Deze zijn gegarandeerd goed voor uw rijbewijs, ov-chipkaart, ID-kaart, paspoort en andere internationale documenten. Doordat wij meerdere foto’s maken, kiest u zelf de leukste pasfoto uit.

Voor een laag bedrag dé perfecte pasfoto laten maken in Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam

Voor een lage prijs (€ 12,50 voor 6 stuks) kunt u een nieuwe pasfoto laten maken bij onze studio in Capelle aan den IJssel, in de buurt van Rotterdam. De pasfoto’s zijn klaar terwijl u wacht en u ontvangt in totaal zes stuks. Natuurlijk kunt u uw pasfoto ook digitaal toegestuurd krijgen voor een kleine toeslag. Bij ons in Capelle aan den IJssel, in de omgeving van Rotterdam, kunt u gegarandeerd de beste pasfoto laten maken voor uw paspoort of ander officieel document.

Uw rijbewijs verlengen bij ons in de studio

Voor € 17,50 incl. een pasfotoset van 6 stuks verlengen wij uw rijbewijs bij de RDW. U hoeft voor de aanvraag niet meer naar uw gemeente en kunt na 2 á 3 dagen zonder afspraak uw rijbewijs bij uw gemeente ophalen. Wel zo makkelijk!

Laat alvast even weten dat u een pasfoto komt laten maken nabij Rotterdam

U bent altijd welkom om uw pasfoto te laten maken in onze prachtige fotostudio in Capelle aan den IJssel, dicht bij Rotterdam. U kunt ook bij ons terecht voor portretfoto’s en professionele LinkedIn-foto’s. Hoewel het niet nodig is om een afspraak te maken, adviseren wij wel om ons vooraf even te bellen. We zijn soms namelijk ook buiten de deur aan het werk. Belt u van tevoren even dat u eraan komt? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 010-2024963.