Home » Zwangerschap/New Born

Mooie zwangerschapsfoto’s

Met mooie zwangerschapsfoto’s kunt u later met plezier terugkijken op een bijzondere en spannende tijd: uw zwangerschap! Een unieke periode in uw leven waar u graag herinneringen aan bewaart. Tijdens een zwangerschapsshoot maken wij foto’s van u, eventueel met uw partner en broertjes en zusjes. Meestal maken wij een shoot rond de 30-32 weken. Wacht niet te lang met reserveren, vooral de laatste maanden van uw zwangerschap gaan snel voorbij! Tip: bent u op zoek naar een waardevol en blijvend cadeau voor uw zwangere dochter of vriendin? Verras haar met een bon voor een fotoshoot bij Spaay-Fotografie in Capelle aan den IJssel!

Prijs van de zwangerschapsfoto’s

Bekijk ons overzicht met tarieven voor de prijs van een zwangerschapsshoot bij onze in de studio in Capelle aan den IJssel. Jullie krijgen een mapje met zes leuke foto’s en een link naar meerdere foto’s op lage resolutie. Voor de fotografie trekken wij één uur uit. Komt broertje of zusje mee? Dan trekken wij er 1,5 uur voor uit. U betaalt hiervoor een kleine toeslag.

Voorbereiding en aanvullende info

U bepaalt zelf hoe u gefotografeerd wilt worden; gewoon lekker met uw kleding aan of geheel bloot, het gaat erom dat u zich prettig voelt. Een streepje op uw buik? Geen probleem wij bewerken alle foto’s na. Meestal maken wij eerst wat zwangerschapsfoto’s met kleding aan en vervolgens met blote buik. Kledingtip: neem een setje witte lingerie en zwarte lingerie mee en voor uw partner een zwarte en witte blouse of shirt. We maken zwangerschapsfoto’s met witte achtergrond met veel licht en zwarte achtergrond gecombineerd met weinig licht. Vestjes/blouses of colbertjes zijn ook altijd zeer geschikt. Ook hebben wij kanten zwangerschapsjurken en bloemen gratis ter beschikking. Neem wat accessoires mee, bijvoorbeeld schoentjes of een knuffel. Op Pinterest staan geweldige ideeën. Stuur ons drie tot vijf van uw favoriete foto’s; zo hebben wij een idee wat u leuk vind.

New Born fotografie

Gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje! Leuk dat jullie een newbornshoot willen laten maken. De eerste weken groeit de kleine het snelst, jullie hebben dan een mooie herinnering aan deze bijzondere periode. de beste periode voor een newbornshoot is tussen de tweede of derde week omdat ze dan nog veel slapen en makkelijk te poseren zijn. Wij hebben diverse decoraties zoals doeken, houten schaal, weegschaal, et cetera. Wij maken foto’s alleen van jullie kindje maar ook van jullie drieën.

Prijs en inhoud

Voor een New Born of Zwangerschapsstoot hebben wij meer tijd nodig voor zowel het maken als de nabewerking en rekenen wij een toeslag van € 35,- op de family shoot van € 89,- Zusje of broertje mee, toeslag € 15,- en trekken wij er 1,5 uur voor uit.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Zo ziet u, er is veel mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze zwangerschaps en New Born shoots en neem contact met ons op. Bel hiervoor naar 010-2024963. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt als u op zoek bent naar een trouwfotograaf of professionele bedrijfsfotografie wilt laten uitvoeren?

Spaay Fotografie