Zwangerschaps fotografie

Met mooie foto’s kan je later met plezier terugkijken op een bijzondere en spannende tijd: je zwangerschap! Een unieke periode in je leven waar je graag herinneringen aan bewaart.
Tijdens een zwangerschapsshoot maken wij foto’s van jou, eventueel met je partner en broertjes en zusjes. Meestal maken wij een shoot rond de 30-32 weken. Wacht niet te lang met reserveren, vooral de laatste maanden van je zwangerschap gaan snel voorbij!

Tip: Op zoek naar een waardevol en blijvend cadeau voor je zwangere dochter of vriendin?
Verras haar met een bon voor een fotoshoot!

Prijs en inhoud

Een zwangerschapsshoot bij ons in de studio kost € 79,- (prijs portret/family fotografie)  Vermeerderd met € 35,- omdat er zowel bij de fotografie als nabewerking meer tijd voor nodig is. Jullie krijgen een mapje met 6 leuke foto’s en een link naar meerdere foto’s op lage resolutie. Voor de fotografie trekken wij 1 uur uit, broertje of zusje mee dan trekken wij er 1,5 uur voor uit. Toeslag + € 15,-

Voorbereiding/aanvullende info:

Je bepaalt zelf hoe je gefotografeerd wilt worden, gewoon lekker met je kleding aan of geheel bloot, het gaat erom dat je je prettig voelt. Een streepje op je buik, geen probleem wij bewerken alle foto’s na. Meestal maken wij eerst wat foto’s met kleding aan en vervolgens met blote buik. Kleding tip: neem een setje witte lingerie en zwarte lingerie mee en voor je partner en/of witte blouse of shirt. We maken foto’s met witte achtergrond met veel licht en zwarte achtergrond gecombineerd met weinig licht. Vestjes/blouses of colbertjes zijn ook altijd zeer geschikt. Ook hebben wij kanten zwangerschapsjurken en bloemen ter beschikking. Neem wat accessoires mee bv schoentjes of knuffel.Pinterest: daar staan geweldige ideeën op. Stuur ons 3 tot 5 van je favoriete foto’s zo hebben wij een idee wat je leuk vind.

New Born fotografie

Gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje! Leuk dat jullie een Newborn shoot willen laten maken. De eerste weken groeit de kleine het snelst, jullie hebben dan een mooie herinnering aan deze bijzondere periode. de beste periode voor een newbornshoot is tussen de 2e of 3e week omdat ze dan nog veel slapen en makkelijk te poseren zijn.Wij hebben diverse props zoals doeken, houten schaal, weegschaal etc.

Prijs en inhoud

Een new born shoot bij ons in de studio kost € 79,- (prijs portret/family fotografie)  Vermeerderd met € 35,- omdat er zowel bij de fotografie als nabewerking meer tijd voor nodig is. Jullie krijgen een mapje met 6 leuke foto’s en een link naar meerdere foto’s op lage resolutie. Voor de fotografie trekken wij 1 uur uit, broertje of zusje mee dan trekken wij er 1,5 uur voor uit. Toeslag + € 15,- Natuurlijk kan het ook op locatie, hiervoor rekenen wij een toeslag van € 25,- (afstand vanaf onze studio 15-20 min)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.