100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Een RDW-rijbewijs online verlengen

Wilt u uw RDW-rijbewijs online verlengen? Dan kan dat bij Spaay Fotografie in Capelle aan den IJssel. Wij zijn een van de locaties in deze stad waar u uw rijbewijs kunt laten verlengen als deze bijna verloopt. Zo kunt u gemakkelijk vanuit huis uw rijbewijs verlengen en deze vervolgens dicht bij uw woning afhalen.

Een foto laten maken en uw RDW-rijbewijs online verlengen kan bij ons

De meeste rijbewijzen gaan tien jaar lang mee. Er zijn uitzonderingen, die vijf jaar lang meegaan. Kijk goed naar de datum op uw pas, zodat u uw RDW-rijbewijs op tijd online kunt verlengen. Voor een nieuw rijbewijs heeft u uw huidige Nederlandse rijbewijs, een geldig legitimatiebewijs en een kleurenfoto nodig die niet ouder is dan zes maanden. In onze fotostudio kunt u terecht voor een professionele pasfoto die geldig is voor een nieuw rijbewijs. Hierdoor is het verlengen van uw een stuk gemakkelijker, doordat u één adres heeft voor alle benodigdheden voor uw rijbewijsverlenging.

Verleng uw RDW-rijbewijs bij ons

Zorg ervoor dat u uw RDW-rijbewijs op tijd online bij ons gaat verlengen, zodat u deze binnen heeft voor uw rijbewijs is verlopen. De foto die wij maken, kunt u ook voor andere zakelijke doeleinden gebruiken, zoals een nieuwe LinkedIn-foto. Heeft u vragen over onze fotografeerdiensten in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-2024963.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht