100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Home » Fotograaf en videograaf bruiloft

 

Een fotograaf en videograaf voor iedere bruiloft

Bent u op zoek naar een fotograaf of videograaf voor uw bruiloft? Bij Spaay Fotografie in Capelle aan den IJssel staan we voor u klaar! Wij zijn al vele jaren toonaangevend op het gebied van foto- en videoreportages. Voor een goede videograaf en fotograaf voor uw bruiloft kunt u dan ook het best terecht bij ons.

Met een fotograaf en videograaf voor uw bruiloft ontvangt u mooie foto’s en een reportage

Schakelt u ons in als fotograaf en videograaf voor uw bruiloft? Dan bespreken wij vooraf altijd met u uw wensen. Bij de huwelijksfotografie van Spaay Fotografie bent u als klant namelijk koning. Persoonlijk contact is dan ook één van onze kernwaarden. Als fotograaf en als videograaf op jullie bruiloft zorgen wij ervoor dat we zo onopvallend mogelijk te werk gaan. Zo leggen we de meest intieme momenten, spontane acties en prachtige details vast. Voor de verwerking van de foto’s kiest u uit digitaal gedrukte boeken of uit een mooi album met “echte” foto’s, geschoten door onze trouwfotograaf uit regio Den Haag. De videoreportage ontvangt u op dvd, voorzien van uw zelfgekozen favoriete muziek. Bovendien kunt u ons naast fotograaf en videograaf inschakelen voor het maken van de uitnodiging voor uw bruiloft. Wij maken hier graag een mooie portretfoto voor.

Krijg duidelijkheid over de prijs van onze foto- en videograaf

Als u onze diensten als fotograaf en videograaf voor uw bruiloft inschakelt, maken we vooraf duidelijke afspraken. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ons als bruidsfotograaf in Zuid-Holland inhuren? U neemt vrijblijvend contact met ons team uit Capelle aan den IJssel op. Bel naar 010-2024963 of stuur een e-mail naar info@spaay-fotografie.com om te informeren naar de mogelijkheden.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
Spaay Fotografie