100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Een fotograaf en videograaf voor iedere bruiloft

Bent u op zoek naar een fotograaf of videograaf voor uw bruiloft? Bij Spaay Fotografie in Capelle aan den IJssel staan we voor u klaar! Wij zijn al vele jaren toonaangevend op het gebied van foto- en videoreportages. Voor een goede videograaf en fotograaf voor uw bruiloft kunt u dan ook het best terecht bij ons fotobedrijf.

Fotograaf en videograaf voor uw bruiloft: originele en mooie trouwfoto’s naar uw wens

Schakelt u ons in als fotograaf en videograaf voor uw bruiloft? Dan spreken wij vooraf altijd met u over uw wensen. Bij Spaay Fotografie bent u als klant namelijk koning. Persoonlijk contact is dan ook een van onze kernwaarden. Op jullie bruiloft zorgen wij ervoor dat we zo onopvallend mogelijk te werk gaan, zowel als fotograaf en als videograaf. Zo leggen we de meest intieme momenten, spontane foto’s en prachtige details vast. Voor het verwerken van de beelden, bieden wij verschillende mogelijkheden aan:

  • De verwerking van foto’s in één van onze mooie albums met “echte” huwelijksfoto’s;
  • De verwerking van foto’s in digitaal gedrukte boeken;
  • Een videoreportage op dvd, voorzien van uw zelfgekozen favoriete muziek.

Overigens werken wij niet alleen als fotograaf en videograaf; we kunnen ook vooraf een mooie pasfoto maken voor op uw trouwkaart.

Krijg duidelijkheid over de prijs van onze foto- en videograaf

Als u onze diensten als fotograaf en videograaf voor uw bruiloft inschakelt, maken we vooraf duidelijke afspraken. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een bruidsfotograaf inhuren? U kunt vrijblijvend contact met ons team uit Capelle aan den IJssel opnemen. Bel naar 010-2024963 en informeer naar de mogelijkheden.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht