100% Klantevredenheid

Z

25 Jaar foto & video ervaring

Werk op locatie

Fotograaf en videograaf bruiloft

Bent u op zoek naar een fotograaf of videograaf voor uw bruiloft? Bij Spaay-Fotografie staan we voor u klaar! Wij zijn al ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van fotoreportages en videoreportages. We maken dan ook niet alleen trouwfoto’s, ook voor pasfoto’s en bedrijfsfotografie kunt u bij Spaay-Fotografie terecht.

Fotograaf en videograaf voor uw bruiloft: originele en mooie trouwfoto’s naar uw wens in Capelle aan den IJssel

Bij Spaay-Fotografie is de klant koning. Persoonlijk contact is dan ook een van onze kernwaarden. Schakelt u ons in als fotograaf en videograaf voor uw bruiloft, dan spreken wij vooraf altijd met u over uw wensen. Op jullie bruiloft zorgen wij dat we zo onopvallend mogelijk te werk gaan, zowel als fotograaf en als videograaf. Op die manier kunnen wij de meest intieme momenten, spontane foto’s en prachtige details vastleggen. Voor het verwerken van de beelden bieden wij verschillende mogelijkheden:

  • We kunnen de foto’s verwerken in één van onze mooie albums met “echte” foto’s;
  • We kunnen de foto’s verwerken in digitaal gedrukte boeken;
  • We kunnen een DVD met videoreportage voor u maken, voorzien van uw zelfgekozen favoriet muziek.

Overigens werken wij niet alleen als fotograaf en videograaf tijdens uw bruiloft, we kunnen ook vooraf een mooie foto maken voor op uw trouwkaart.

Duidelijkheid over de prijs

Bij Spaay-Fotografie vinden wij dat u achteraf niet voor verrassingen moet komen te staan. Daarom maken wij vooraf duidelijk afspraken over onze diensten als fotograaf en videograaf op uw bruiloft. U betaalt bij ons nooit een meerprijs voor kilometers of extra foto’s. Bent u nieuwsgierig geworden? Op onze site krijgt u een impressie van ons werk. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 010-2024963 en informeer naar de mogelijkheden.

Bel voor een afspraak!

Bij Spaay-Fotografie kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsfotografie, ook kunt u de officiële pasfoto voor een reisdocument voor ieder land en een rijbewijs laten maken. Wilt u zeker zijn dat u niet voor een gesloten deur komt te staan of wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak door te bellen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht